مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف نظریه

سلام
یک تصادف جرحی داشتم که منجر به شکستی استخوان بینی شد و پزشکی قانونی 4درصد دیه برآورد کرده ولی رای قاضی 10درصد میباشد، رای دادگاه قطعی شد و به اجرا رفت و پرونده را فرستادم بیمه، حالا دفتر بیمه میگه چون اختلاف نظر داره باید رای اصلاح بشه..
راهنماییم کنید که کدوما اجرا میشه؟ چقد طول میکشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. علی الاصول رای بر اساس نظریه پزشکی قانونی باید صادر میشد. در صورت اشتباه قاضی اصلاح رای زمان زیادی نخواهد برد.

یک وکیل

با سلام بیمه باید رای دادگاه را اجرا کند اما اگر به واسطه طرف شما درخواست رای اصلاحی شود نهایت ده روز بیشتر طول نمیکشد.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دیه شکستگی استخوان بینی 10 درصد دیه کامل محاسبه میگردد.رای دادگاه صحیح است.