مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر از خانواده

سلام سوالم این هست که برای مستقل شدن دختر 18 ساله (از لحاظ جدا کردن محل زندگی) که پدر و مادر از هم جدا شده اند آیا امکانش هست از پدر علاوه بر پرداخت نفقه درخواست گرفتن خانه کرد ؟
و آیا پدر میتونه حتی پرداخت نفقه رو هم رد کنه ؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

در ماده 1204 قانون مدنی ، مصادیقی از نفقه نام برده شده است . نفقه اقارب که نفقه فرزند هم شامل آن است ، عبارت است از مسکن و البسه و غذا و اثاث البیت به قدر رفع حاجت . البته مصادیق نفقه فرزند که در این ماده آمده اند انحصاری نیستند و جزء مهمترین مصادیق نفقه می باشد . بنابراین هزینه های بهداشت و درمان ، رفت آمد و آموزش و هر نیاز متعارف دیگر را  نیز می توان به آن اضافه کرد .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نفقه فرزند با توجه به وسع مالی پدر تعیین می شود پدر مکلف نیست خانه ایی جدا برای شما تهیه کند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نفقه فرزند با توجه به وسع مالی پدر تعیین می شود پدر مکلف نیست خانه ایی جدا برای شما تهیه کند .