مشاوره حقوقی رایگان - مالى

پرونده مالى داشتم د خواست اعسار داده بودم و بعد از چند سال تمام مبلغ بدهی را پرداخت کردم و در واقع هزينه دادرسی و نيم عشر دولتی مورد تخفيف از طرف وکيل مقابل قرار گرفتم که رضايت دادند در اجرای احکام با شماره انديکاتور رضايت. رضايت نامه رويت شد ولی به من ندادند. الانم پرونده به بايگانی راکد رفته خيالم راحت باشه يا برای گرفتن رضايت نامه از بايگانی راکد اقدام کنم؟لطفا جواب دهيد. با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید