مشاوره حقوقی رایگان - دوربين مداربسته

با سلام . ساكن يك آپارتمان شش واحد هستم . مدير ساختمان با من اختلاف دارد و ازش بابت ممانعت از حق شكايت كرده ام و در مراحل رسيدگي است . آپارتمان ما مجهز به دوربين مداربسته در راهروها و پاركينگ ميباشد . مدتي است هنگام بعضي صبح ها يك نفر زندگي درب واحد را ميزند و ميرود و ايشان نيز از در اختيار قراردادن فيلم هاي دوربين مداربسته اجتناب ميكند و ميگويد برو شكايت كن . خوب من نميتونم هر سري بابت هر مشكلي كه نياز به چك كردن دوربين داره به دادگاه بروم .

راه حل چيست ؟

با تشكر و احترام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدیر ساختمان همکاری نمیکند در خواست اظهارنامه دهید و سپس تامین دلیل. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید و سپس شکایت خود را مطرح نمایید