مشاوره حقوقی رایگان - رمز دوربین وای فای در آپارتمان نشینی

سلام ودرود تشکر از فراهم آوردن امکان سوالات رایگان سوالی که پاسخ مربوطه رو نگرفتم آیا رمز دوربین مجهز به ارتباظ وای فای فقط بایست یکی از ساکنین بعنوان مدیر داشته باشد یا تمامی ساکنین ساختمان حق داشتن رمز وای فای دوربین ساختمان محل زندگیشان را دارند ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرپول آن رادادیدوتوافق داشتیدرمزبایددراختیارشماباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر
سوال ابهام دارد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
ملاک تصمیم گیری در این خصوص هیات مدیره ساختمان یا مدیر ساختمان است ولی ارائه تصاویر دوربین در صورت ایجاد مشکل الزامی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا مدیر ساختمان باید داشته باشدثدر موارد ضروری باید با سایرین در اینخصوص همکاری داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا شخصی است مگر انکه توافقی در این خصوص برای استفاده مشاع صورت گرفته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توافق اکثریت همه مالکین می توانند داشته باشند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

همه مالکین می توانند داشته باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
داشتن رمز برای سایر ساکنین موکول به اجازه همه مالکین است .