مشاوره حقوقی رایگان - مالی

سلام. من در فست‌ فود کار میکنم 1سال پیش یک مامور کلانتری مشتری ما بود بهم پیشنهاد دریافت وام داد من هم مبلغ 8میلیون بهش دادم اما الان یکسال گذشت و نه وام دریافت کردم نه اصل پولمو ازش سفته گرفتم بابت پولی که بهش دادم الان باید چیکار کنم تا بتونم ازش بگیرم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وجه سفته را مطالبه کنید و یا اگر مدارک و شهود دارید با عنوان کلاهبرداری یا تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به وجه سفته اقدام نمایید