مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از همسرم

بنده 22سال است که زندگی مشترک دارم یک منزل مسکونی و سه دنگ از ارثیه پدری ام رو به نام ایشون کردم در قبالش ایشون مهریه اش راکه 200سکه بود بخشیدن محضری وچندی بعد ازمن به حق طلاق وحق کلیه اساس منزل رو گرفتن به شرط زندگی در ضمن یه مغازه هم داریم که به خاطر اینکه ایشون جواز کسب به نامشون بود به صورت قولنامه ای به نامش زدم ولی خودم سال 95ولی سال 98 خودم سند به نام خودم گرفتم الان ایشون تقاضای طلاق داده و برا مغازه هم شکایت کرده میخاستم بدونم میتونم اموالم رو پس بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر منظورتان 3 دانگ.است که در مقابل مهریه بوده است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مهریه خود را بخشیده و در قبال ان طلاق گرفته قابل رجوع با توجه به توضیحات مذکور نخواهد بود مگر آنکه مدارک شما گویای مطلب دیگری باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر هبه باشد قابل استرداد است و الا خیر