مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک توسط همسر

باسلام
اینجانب سه سال پیش بخاطر خرید آپارتمان مشکل ضامن برای گرفتن وام مسکن..خانم خود را بعنوان گیرنده وام به بانک معرفی کردیم و سند بنام همسرم زده شد ..حالا او ادعا میکند خانه برای خودش است.چطور میتوانم سند را به اسم خود برگردانم.با توجه باینکه هنوز اقساط وام تمام نشده وخودم واریز میکنم.

پاسخ ها :

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

با توجه به اینکه قصد معامله واقعی نداشته‌اید باید دادخواست اعلام بطلان معامله به دلیل عدم قصد، به همراه دعوی بطلان سند مطرح کنید. ضمن اینکه بان هم طرف دعوی شماست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست ابطال سند رسمی به علت صوری بودن قرارداد به طرفیت زوجه اقامه نمایید البته باید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نیاز به گفتگو در از طریق پنل مشاور تماس بگیرید،ضمن اینکه شما بایستی دادخواست ابطال معامله به دلیل صوری بودن بر علیه همسرتان مطرح نمایید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام صرفا مبالغی رو که به عنوان قسط بانک پرداخت کردید می توانید از گیرنده وام استرداد نمایید بحث ابطال سند کار بس دشوار و ناممکنی است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا اینرا بدانید کار بسی دشوار است و احتمال موفقیت ضعیف است. ثانیا می بایست دادخواست ابطال معامله صوری و ابطال سند رسمی مطرح شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که صوری بودن معامله در دادگاه ثابت شود، سند قابل ابطال است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اثبات نمایید قصد انتقال سند بصورت بیع را بنام همسرتان نداشته ایید وصرفا بعلت اخذ وام بوده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه اقساط وام را خودتان داده اید باید دادخواست ابطال سند به علت صوری بودن و عدم قصد مطرح کنید اثبات صوری بودن برعهده شماست که باید دفاع مسجلی داشته باشید. اگر باز هم نیاز به اطلاعات بیشتر هست. از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق دادگاه او را ملزم به انتقال کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست ابطال سند رسمی به علت صوری بودن قرارداد به طرفیت زوجه اقامه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال جنبه حقوقی ندارد از خود بانک سوال بفرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
هرچند اصل بر صحت عقود است و مدعی فساد می بایست‌ادعای خلاف خویش را اثبات کند
با این وجود
می‌توان دادخواست ابطال به لحاظ صوری بودن را طرح کرد
حتما باید یک وکیل مبرز دادگستری عهده دار این مهم و احقاق حق شود .