مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز در کودکی

سلام مرد32ساله هستم ک در کودکی برادرم چندین سال هرشب ب من تجاوز می‌کرد و الان در بزرگسالی نزدیک 10ساله بیماری روحی گرفتم زندگیم ب جدایی کشید و الان ب اعتیاد رو آوردم و شغل دولتیم را از دست دادم3مرحله خودکشی داشتم، بنظر شما چطور میتونم این حق زندگی را از برادرم بگیرم آیا میتوانم ب همسرش بگم یا میتونم شکایت کنم، چکار کنم ?

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای شکایت نیاز به دلایل محمکه پسند هست

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام ابتدا بررسی کنید که آیا در صورت شکایت چه دلایلی میتوانید به دادگاه ارائه دهید؟ مثلا آیا کسی هست که از ماجرا باخبر بوده باشد و بتواند در دادگاه به نفع شما شهادت دهد؟

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

گذشته رافراموش کنید وبه روانشناس مراجعه کنید وآینده خودرا زیباکنید با فکر به گذشته وخراب کردن زندگی برادرتان به جایی نمی رسید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتواتید اثبات نمایید بدوا از طریق مشاوره روانشناس جهت ترمیم آلام روحی خود اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی رسد چنین شکایتی در حال حاضر به اثبات برسد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مشاوره جهت ترمیم آلام روحی خود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شکایت نتیجه کامل نخواهید گرفت
شما باید به روانپزشک مراجعه نمایید تا بیماری روحی شما درمان بشود