مشاوره حقوقی رایگان - کانال عقد موقت

سلام
من داخل یه کانال تلگرامی ازدواج موقت مبلغ 100 هزار تومان به عنوان حق معرفی و 250 هزار تومان به عنوان مهریه پرداخت کردم
آیدی تلگرام خانوم رو هم گرفتم و قرار ملاقات هم گذاشت اما بعداً بهم گفتن که باید مبلغ 3 میلیون تومان برای امنیت خانوم بدید و بعد از ملاقات بهتون بر میگردونیم
گفتم که این شرایط رو چرا از اول بهم نگفتید ؟ گفتن فکر میکردیم که می‌دونی چون مشتری های ما میدونن ( هیچ جایی توی کانال این شرط درج نشده بود ) بعد گفتن یا باید این مبلغ رو بدی یا اگه قرار رو کنسل کنی فردا پولتو بهت برمیگردونیم ، منم کنسل کردم و الان یه هفتس که هی میگن فردا بهتون عودت می‌دیم
اخیرا که اصلا جواب پیام های منو هم نمی‌دن , راهی برای پس گرفتن پولم هست؟
چه اقدامی باید انجام بدم

پاسخ ها :

کلاهبرداری با ترفند صیغه یابی کلاهبرداری