مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری سایت تلگرامی ازدواج موقت

سلام
10روز پیش پسرم در تلگرام باسایت ازدواج موقت(همسریابی ازدواج موقت صیغه) با آدرس ... آدرس ادمین ...
اشناشده و ازش 18میلیون تومان از طریق کارت بانکی من کلاهبرداری شده...خواستم ببینم اگر شکایت کنم ثمری دارد یاخیر؟
من رفتم دستور قضایی گرفتم وشکایتم را درپلیس فتای شهرمون ثبت کردم.
باید ازاین جا به بعد چی کار کنم؟
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بله امکان پذیر است. پس از انجام تحقیقات پلیس فتا ، موضوع را از طریق دادسرای جرایم رایانه ای پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید ادامه دهید و پیگیری کنید
حساب ها مسدود شود و…
با یک وکیل همراه شوید تا متضرر نشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پسر شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقامه نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع علیه صاحب حساب طرح کنید و حساب را مسدود نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چون صرفا در فضایی مجازی صورت گرفته است احتمال اینکه به پول خود برسید اندک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله قابل پیگیری است هرچند فرزند شما نیز اشتباه نموده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید شکواییه تخصصی در خصوص این موضوع توسط وکیل تنظیم گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عناوین مجرمانه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.