مشاوره حقوقی رایگان - خواب خودرو از مکانیک

باسلام
مکانیک هستم یک خودرو شخصی تعمیر کردم به دلیل انجام کارهای خودرو در تراشکاری و جوشکاری و اسیدشویی و تهیه لوازم یدکی که صاحب خود و انجام نمی دادند انجام دادم پانزده رو طول کشیده
بعدخودرو تعمیر شد دوروز کارکرد داخل تعمیرگاه و تحویل صاحب خودرو داده شد بعد از بیست روز دوباره یک مشکل برای خودرو پیش امد صاحب خودرو مراجعه کردیم مال یک قطعه بود که ضمن تهیه و نصب مجانی صاحب خودرو شکایت کرد و خواب می خواهد. باتشکر راهنمایی کنید