مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر (سرقفلی)

درود بیکران برای تعمیر کرکره و تابلو نیازی به اذن مالک هست یا نه با توجه که سال 71 خریداری شده سرقفلی و 2سال پیش مالک حمله کرد واسه تسخیر که شکر خدا انجام نشد و به حکم دادگاه سند سرقفلی گرفته و تنظیم شد و هیچ گونه صلح نامه هم تنظیم نشده. میتونیم کرکره رو جدید کنیم و تابلو موجوده فقط تعمیر نیاز است

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی باید بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسناد مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی باید بررسی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما اذن مالک لازم است
و اگر بدون اذن مالک تعمیرات را انجام بدهید مالک میتواند درخواست تخلیه ملک را بدون پرداخت حق سرقفلی ، اقامه نماید و