مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

با سلام. بنده ملکیت مغازه ی را دارم که چند سال قبل صاحب سرقفلی به بنده اعلام کرد که من با اجازه شما می خواهم سرقفلی مغازه را بفروشم که بعد از پیدا کردن مشتری من با گرفتن مبلغی به عنوان حق مالکانه با صاحب سرقفلی جدید اجاره نامه تنظیم کردم و در ذیل اجاره نامه به مستاجر جدید اجازه دادم که بتواند در صورت صلاحدید خودش بنام خواهر و برادرشان انتقال دهد. که تا سال گذشته که با جواز تخریب نوسازی حکم تخلیه علیه مستاجر را گرفتم و مغازه را با پرداخت مبلغ کارشناسی تخلیه کردم. حالا بعد از یکسال ابلاغیه بدستم رسیده که همان خواهر برادر مستاجر سند عادی را آوردند مبنی بر انتقال به آنها و شکایت کردند که چرا در دعوای تخلیه اسامی ما را ننوشتید و حالا متضرر شدیم. در حالیکه من قرارداد اجاره با یک نفر بستم و مستاجر من هم در زمان تخلیه صراحتا اعلام کرده بود که من مغازه را انتقال ندادم و این خواهر برادر مدعی هیچ تصرفی در مغازه نداشته اند و تمام اجاره بها را همان مستاجری که باهاش قرارداد داشتم پرداخت میکرد. سوال من این هست که وقتی ما با این نفرات مدعی قرارداد اجاره ندارم و اطلاعی از انتقال آنها نداشتم و بعد از یکسال مدعی شدند لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید قراردادتان مطالعه و رویت شود لطفا از وکیل دادگستری حضوری مشاوره بگیرید

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام به نظر می رسد مشکلی نداشته باشید برای اطمینان بهتر است حضوراً مدارک را ارائه بدید تا مشاوره کاملتری ارائه بدهیم

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام نگران نباشید انها اگر مالک بودند باید به شما اطلاع میدادند