مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام عليكم

بنده يك فقره چك داشته ام كه برگ خورده است ودرخواست اعسار داده ام كه اعسار پذيرفته شده ولي شاكي به روي ان اعتراض زده است كه پرونده به مرحله تجديد نظر خواهد رفت واين مرحله نيز بسيار زمان بر است ومن بدليل ضروي احتياج به باز شدن جلوي حسابم را دارم ولي خواهان پرونده در صورتي رضايت ميدهد كه مبلغ را يكجا بگيرد

واز نظر وجداني طلبكار نيست ولي قانوني طلبكار است ايا ميشود راهكار قانوني را پيش برد كه مشكل بنده حل شود ونيازي به رضايت دارنده چك نباشد

باتشكر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر بعد از رای تجدیدنظر می توانید اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر بعد از رای تجدیدنظر می توانید اقدام کنید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

زمانی رفع مسدودی می‌شود که چک برگشتی به حساب شما منظور شود و هیچ راهی ندارد