مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بابت چک برگشتی

با سلام من چند سال پیش چند فقره چک دادم ک بعدش بخاطر مشکلاتی ک برام پیش اومد نتونستم پاس کنم و کل حسابهام و حساب یارانه ام مسدود شد الان بعد از 8 سال رفتم بانک ک بدهیمو پرداخت کنم یکی از طلبکاران شکایت کیفری کرده و در سیستم بانک هم هیچ مبلغی درج نشده و من هم یادم نیست ک مبلغ بدهی چقدر بود ک پرداخت کنم و همینطور شماره یا آدرسی هم از این طلبکار ندارم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ک چطور میتونم بدهیمو پرداخت و حسابم رو باز کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخص شکایت کیفری نموده است و حساب شما را مسدود کرده از بانک نامه مسدودی را بگیرید در آن شعبه مشخص است مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.
.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق شعبه مربوطه می‌توانید اطلاعات پرونده خود را بازیابی کنید و نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به شعبه صادر کننده رای ‌مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شعبه اجرای احکام کیفری که دستور مبنی بر مسدود نمودن حساب بانکی شما را صادر کرده است را شناسایی کنید تا از آن طریق به پرداخت محکوم‌به و در نهایت بازگشایی حساب بانکی خود نائل شوید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از بانک مربوطه استعلام کنید تا بتوانید به شعبه مربوطه مراجعه کنید و حضوری پیگیری نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه شود سوابق پرونده های مختومه شده را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بانک نامه مسدودی را بگیرید در آن شعبه مشخص است مراجعه نماییداز طریق شعبه مربوطه می‌توانید اطلاعات پرونده خود را پیدا کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مشخصات شعبه دستور دهنده بابت توقیف حساب را از بانک دریافت کنید و حضورا پیگیری بفرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اطلاعات دادگستري سابقه پروندتون را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به بانکتون مراجعه‌کنبد ببینید از کدام شعبه مسدود شده