مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام خسته نباشید.. مدت دوسال هس با یه زن مطلقه ‌ازدواج کردم ازش یه دختر هفت ماهه دارم چند هفته ای هس متوجه شدم همسرم اعتیاد و بیماری صرع داره.. با هم‌ به مشکل خوردیم زمانی که کسی در منزل نبوده و خودم سرکار بودم همسرم با پدر و چند نفر دیگر که همسایه ها شاهد بودن تمامی وسایل من وخودش حتی وسایل پدرم را هم برده اند .. و کلی فحاشی و توهین کردند .. از شما خواهش میکنم راهنماییم کنین که چطور میتوانم وسایلم را بگیرم و با وجود پرونده پزشکی همسرم میتوانم فسخ نکاح بزنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما نمی تواند از مصادیق فسخ تلقی گردد لذا شما می توانید صرفاً دادخواست طلاق را مطرح کنید و استرداد اموال را نیز درخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما فقط میتوانید دادخواست استرداد اموال را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع شما نمی تواند از مصادیق فسخ تلقی گردد ، اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در خصوص وسایل خود دادخواست استرداد بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از موارد فسخ نکاح نیست دادخواست طلاق بدهید و دادخواست استرداد اموال

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

فسخ نکاح ممکن نیست .
دادخواست استرداد وسایل را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فسخ نکاح طبق قانون ، شرایط خاصی دارد و امکان ندارد
و برای بردن وسایل باید دادخواست استرداد وسائل را مطرح نمایید
و شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید و. ..

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام فسخ نکاح دارای شرایط خاصی که در قانون پیش‌بینی شده می باشد لذا با شرایط مزبور امکان فصل نکاح مهیا نمی باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد اموالتان را پس بگيريد و همسرتان را طلاق دهيد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بو سلام. علی الحساب دادخواست استرداد وسایل را تنظیم کنید و پس از ان دادخواست الزام ب تمکین را مطرح نمایید و د. صورت عدم تمایل ب زندگی مشترک میتوانید اقدام ب طلاق کنید. حائز شرایط فسخ نکاح نمی باشید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما می توانید به استناد فاکتور و شهود استرداد وسایل را مطرح نمایید اما در خصوص فسخ نکاح امکان این امر نمی باشد می توانید نسبت به طلاق توافقی یا یکجانبه اقدام نمایید