مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام اختصاصی

سازند مجتمع اپارتمان هستم روی پشت بام یک سویت ساختم که پشت بام رابه دوقسمت کرد وتخلف را پرداخت کردم وجوز ملزمات طبقه پنجم هست یکا واحدها به این امر اعتراض دارد چه حکمی دارد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما جواز خود را از شهرداری اخذنموده اید و پایان کار دریافت شده منعی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما جواز خود را از شهرداری اخذ نموده اید و پایان کار دریافت شده منعی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر شما جواز خود را از شهرداری اخذنموده اید و پایان کار دریافت شده منعی نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه جواز از شهرداری گرفته اید و پایان کار دریافت شده منعی نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتیکه جواز از شهرداری گرفته اید و پایان کار دریافت شده منعی نیست