مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با پشت بام اختصاصی

با سلام.
من یک واحد آپارتمان در طبقه ششم با بوم مستقل به این صورت خریدم.
کل طبقات 5 طبقه هر طبقه دو واحد است.
واحدی که من خریدم طبقه ششم است که تک واحدی درآورده و روبروی واحد من پشت بام و انباری های 10 واحد دیگر می باشد.
وقتی وارد طبقه ششم میشوی سمت چپ درب واحد من می باشد و سمت راست پشت بام و انباری ده واحد دیگر و راه پشت بام من از داخل واحد خودم درست شده یک دیوار کشیده شده و راه پله و خرک و پاگرد و راه پله پشت بام من داخل واحد من میباشد( یک دیوار کشیده شده و راه پشت بام من جدا شده و زمانی که در باز میشود پاگرد و راه پله پشت بام هست و بعد وارد خانه میشوی) در ضمن این محل به صورت قولنامه ای بیشتر خرید و فروش میشود و سند نمی گیرند.
در ضمن هر کس میخواهد این واحد های دیگر بخرد قرار است در قولنامه تک تکشون قید شود که پشت بام واحد آخری اختصاصی می باشد.
من به صورت پیش فروش و نفر اول خریدم و هنوز ساختمان نیمه ساخت است و من شصت درصد پول دادم و 20 درصد پول این هفته میدهم و 15 درصد هم زمان سنگ کاری و 5 درصد برای خلافی و پایان کار.
تو رو خدا هر کس اطلاعات دقیق دارد راهنمایی کند.
نکند من پول کامل که با پشت بام خریدم و گرانتر هم خریدم. قانونی هست یا نه من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
پشت با از مشاعات ساختمان است و جهت اختصاص آن به یک واحد اخذ رضایت و اقرار کلیه مالکین به این امر ضروری است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پشت بام جزء مشاعات محسوب میگردد به فرض رضایت کلیه مالکین نسبت به استفاده اختصاصی شما فقط مابین شما نافذ می باشد و در صورت انتقال کان لم یکن می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا طبق قانون تملک آپارتمانها پشت بام وراه پلها تماما جز مشاعات تلقی میگردد وتمامی مالکین حق رفت وامد واستفاده متعارف از ان را دارند
ثانیا برفرض اینکه در قولنامه شما چنین چیزی قید شده باشد ملاک سند مالکیت وصورتمجلس تفکیکی است نه قولنامه
لذا اگر در سند رسمی ومالکیتی که در اینده اخذ مینمایید این مشاعات در شرح سند شما قید شده باشد که راسا میتوانید از ان استفاده کنید مشکل قانونی پیدا نخواهید کرد درغیر اینصورت سایر مالکین میتوانند اعتراض خودرا در اینخصوص مطرح کننند

مینا احمدی

مینا احمدی :

قرارداد خرید را در واتس اپ به این شماره ارسال بفرمایید09122141753