مشاوره حقوقی رایگان - استفاده نادرست از تلگرام

سلام وقتتون بخیر
من 17 سالمه و نمیتونم سیم کارت بگیرم برای همین کارتم به نام پدرم هستش من تو رباتی شروع به چت کردم و ناخواسته به سمت سکس چت و فرستادن عکسو فیلم رفتم و حالا از طرف نهی از منکر و امر به معروف برای شماره های پدرم نامه ارسال شده که باید به دادگاه بریم
خواستم ببینم چه مشکلی پیش نیاد و برای من صادر میشه با پدرم؟؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر مشخص شود سیم‌کارت را شما استفاده می کردید شما هم متهم خواهید بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشخص شود سیم‌کارت را شما استفاده می کردید شما هم متهم خواهید بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مشخص شود سیم‌کارت را شما استفاده می کردید شما هم متهم خواهید بود