مشاوره حقوقی رایگان - شماره مربوط به آیدی تلگرام

سلام متاسفانه گول اد بزند پول بگیر را هردم و پول خواستند واریز کردم در حدود 5میلیون و خورده ای اما در مرحله آخر که 1800بود یه شماره جدید دادند که من واریز کردم اما اون شماره ای که به عنوان اسپانسر بود را اد کرده و وارد حساب تلگرام شماره شدم اولش فکر میکردم درسته اما در مرحله آخر 1800 یه شماره کارت داد که با اون کانال در تناقض بود حالا من چطوری میتونم پولهام رو پس بگیرم و اینکه آیا امکان دارد که شماره تلفن همراه برای شما باشد اما آیدی تلگرامی که از اون پیام دریافت می کنید مربوط به صاحب خط تلفن نباشه

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام طرح شکایت کرده و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید ؛ سوال آخرتان : خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شکایت کرده و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طرح شکایت کرده و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اقدام به شکایت نمایید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید ؛ سوال آخرتان : خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پلیس فتا شکایت نمایید