مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

خانه ای ارثی را به 3 نفر به صورت صوری و قولنامه ای با درج مبلغی فروختیم وامضا کردیم که ثمن را دریافت کردیم بدون شاهد اما در اصل وجهی ردو بدل نشد.حال یکی از خریداران بخاطر حلال حرام بودن مال وعذاب وجدان میخواهد معامله را فسخ کند ایا با شاهداتت ایشان میتوان درخواست فسخ معامله را کرد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام معامله صوری باطل بوده و نیازی به فسخ ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگرمعامله صوری بوده کلا باطل است شما میتوانید ابطال را به جهت صوری بودن از دادگاه بخواهید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
اولا فسخ فوری ست
چند وقت از معامله گذشته؟
ثانیا خیارات فسخ محدود به 14 مورد است و نپرداختن ثمن معامله دلیل فسخ نمیشود
مضافا، شما فقط میتوانید مطالبه ثمن معامله را از خریداران بکنید و ادعای دیگری نمیتوان داشت چون امضا اشخاص ذیل اسناد بضررشون دلیل محسوب میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام معامله صوری باطل بوده و نیازی به فسخ ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

معامله صوری به جهت فقدان قصد قابل ابطال می باشد