مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مسئولیت

با سلام بنده از کارکنان ناجا می باشم در ماموریت سازمانی واجرای دستور قضایی در جلب فردی به خاطر صدمه وارده محکوم به پرداخت دیه شدم بنده بیه مسئولیت سازمانی دارم ایا دیه را باتوجه به بیمه ای که دارم دیه پرداخت می کند چگونه اقدام کنم با تشکر

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام صدمه مستقیما از سوی شما وارد شده؟؟؟ یا برحسب دستور فرمانده بوده؟ اگر شخصا به ایشان صدمه زده اید خودتان باید دیه را پرداخت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بر اساس قانون مسئولیت مدنی سازمان مربوطه باید پرداخت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بایدشروط بیمه مسئولیت سازمان مربوطه را بررسی نمایید