مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست عدم تمکین

باسلام وخسته نباشید
بنده خانمم در 26 تیر 1400 دادخواست مهریه داده وتمام خونه وماشین وحسابهای بانکی م مسدود کرده وبنده تمام خرج زندگی رو تامین می کنم وشاغل هم هستن ودر خونه باهم زندگی میکنن اما تمکین خاص نمی کنند میتونم دادخواست عدم تمکین بدم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضور زوجین زیر یک سقف بمنزله تمکین است لذا اصل بر آن است که چون زوجه در منزل زوج است تمکین نموده است مگر خلاف ان ثابت شود

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
قانونگذار در خصوص تمکین خاص یعنی انجام وظایف زناشویی نمیتواند کمکی بشما کند و برای شما فقط حق ازدواج مجددرا درصورت عدم تمکین زن در نظر گرفته ست انهم بعد از قطعیت رای تمکین و باز نگشتن خانم به منزل

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حضور زوجین زیر یک سقف بمنزله تمکین است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضور زوجین زیر یک سقف بمنزله تمکین است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید دادخواست الزام به تمکین خاص بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود حضور زوجین زیر یک سقف بمنزله تمکین است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خانه با شرایطی جز مستثنیات است و اگر شما مدارک خود را ارائه بدهید از توقیف خارج خواهد شد البته اگر ..
و شما باید دادخواست الزام زوجه به تمکین را اقامه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یک خانه که در آن سکونت داشته باشید جزء مستثنیات دین است. از مرجعی که آنرا توقیف کرده درخواست رفع توقیف کنید. حساب بانکی اگر حقوق تان است فقط تا 1/4 قابل توقیف است مابقی را درخواست رفع توقیف کنید.
اما در خصوص عدم تمکین خاص ، دادخواست بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید عدم تمکین خاص را اثبات نمایید به جهت آنکه زوجه در منزل مشترک حضور دارد امکان اثبات سخت می باشد
اگز یک خانه در حد شان و عرف داشته باشید جزء مستثنیات است ضمن آنکه خودرو اگر تنها وسیله امرار معاش باشد رفع توقیف می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا زندگی با هم در زیر یک سقف نشانه تمکین است