مشاوره حقوقی رایگان - شهود

ایا شهادت عمو و پسر عمه در اداره کار قبول میشود ؟

پاسخ ها :

فامیل به عنوان شاهد شهود شاهد

سوالات مرتبط

شهود
ایا شهادت عمو و پسر عمه در اداره کار قبول میشود ؟...
شاهد فامیل
سلام ببخشید سوالی داشتم اگه شاهد فامیل باشه مورد قبول دادگاه میباشد؟ من شوهدی دارم که فامیل هستن...
شاهد
اگر شاهد فامیل باشه دادگاه قبول میکنه ؟...
جعل معنوی
با سلام. در پرونده ای که بنده متهم شدم شاهدان اظهاراتی کرده بودند و به آن اظهارات چیزهایی اضافه شده بود که الان شاهدان مدعی هستند که برخی از این اظهارات متعلق به آنها نبوده و تحریف و جعل شده است. الان...
توضیح در مورد پیام
با سلام در متن ابلاغیه امده به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت 5روز نسبت به پیگیری شکایت مطروحه اقدام نمایید شهود و دلایل و مدارک خود را نیز حاضر نمایید ثبت نام برای شهود د...