مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری مشاعات آپارتمان

سلام
من از شخصی واحد خریدم که در جواز اولیه فقط 1 طبقه جواز داشته است و بعد از تخلفات به کمسیون ماده 100ارجاع شده و تا طبقه 6 خلافی را پرداخت کرده است ولی مجددا اقدام به ساخت طبقه 7 را نموده است و از طرفی مکان انباری ها را تبدیل به تجاری نموده و از قسمت مشاعات پارکینگ که در آخرین آرایش پارکینگی که به شهرداری داد را به تجاری تبدیل کرده است .
بنده ساکن کرج هستم اگر کسی هست که بتونه راهنمایی کند و در صورت نیاز این مسیله را عهده دار شود ممنون به عنوان وکیل

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شما میتوانید مطالبه خسارات را مطرح نمایید جهت مشاوره تماس بگیرید