مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری بیمه از طریق گرفتن وکیل

سلام و عرض ادب
پدرم سال 76 تا 81 یک جایی کار کردند اونجا فقط بیمه 6ماه اول سال 76 پدرم رو ریختن هر وکیلی قبول نمیکنه کار حقوقی اینکارو انجام بده مدارکم فقط صفحه اول دفترچه اون 6 ماه هست
یک وکیل پدرم پیدا کرده این مدرک رو داده قرار شد پیگیری کنن و ببینن کاری میشه انجام داد 1 هفته گذشته 5 میلیون کلا پول میخواد تا کار رو انجام بده و شروع کنه اسم و فامیل و پروانه وکالتش هست این شخص تو تهران اما میگه عضو کانون وکلای قمم هنوز عضو وکلای تهران نشدم تو نتم سرچ کردم عکس و پروانه و شماره وکالتش هست حتی شماره تلفنش گفته اگرم کارتون انجام نشد پولتونو پس میدم و بابتش رسید میدم اما ساختمونی که ایشون تشریف داشتند تابلویی که وکالت و پروانه داشته باشه نداشت و کارت ملی و چیزی هم پدرم ندیده از ایشون
اما سوالی که دارم بازم از سامانه ثنا پیگیری کنم که ایشون وکیل هستن یا خیر و چطور و با چه پیش شرطایی باهاش قرارداد ببندم و کجا قرارداد بسته بشه منظورم ثبت اسناد رسمی هست.
این سوال رو لطفا پاسخ بدین چون سال 92 هم وکیلی قرار بوده چنین کاری انجام بده پدرم این پول رو قرض می کنن و میدن اما کلاهبردار از اب در میان و با اینکه دفتر هم داشتن و مهر وکالت از اونجا میرن
پدرم الان مشکل قلبی دارن و میخوان از کار افتادگی براش رد کنن میگن بیمه ات کمه باید اون درست شه تا باز نشسته شه الان هم این پول باز هم باید با مصیبت جور بشه اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ باید جزئیات موضوع بررسی گردد