مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی. ملکی

با شهادت دروغ 2نفر رای به نفع طرف صادر شده . چرا که قاضی هیچ استعلامی برای اثبات ادعای پیامک ساختگی انجام ندادن. و یا فیشهای واریزی را که مدعی هستند را استعلام نکردند.برای اعاده دادرسی چه مستنداتی رو باید بفرستم که موثر باشه .صدای ضبط شده که دروغ گفتن انها رو ثابت میکنه رو قبول میکنن.با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما ابتدا بایستی شهادت کذب آنها را در مراجع صالح قضایی اثبات و علیه آنها اقامه دعوا نمایید و سپس بعد از محکومیت آنها نسبت به رای مذکور اعاده دادرسی کنید تا رای که علیه شما صادر شده است نقض گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

صدا دلیل محسوب نمیشه ولی در کنار سایر ادله اماره ای برای اثبات حق است
در اعاده دادرسی شرایطی وجود دارد از جمله
موضوع حکم ادعای خواهان نباشد یا طرف مقابل درخواست کننده حلیه وتقلبی بکار برده که در حکم‌ دادگاه موثر بوده ویا حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که جعلی بودن آنها اثبات شده باشد وموارد دیگر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اول شهادت کذب در مرجع کیفری اثبات شود