مشاوره حقوقی رایگان - اجاره به شرط تملیک

با سلام و خسته نباشید
خدا خیرتون بده و ممنون میشم که راجب مشکل پیش امده بنده کمکم کنید
بنده همین امسال یعنی 1400 یه پژو 405 مدل 96 خریدم.
در گذشته این ماشین از یه شرکت لیزینگی بوده و یکی از قسطاش دیر به حساب ریخته شده و تحت عنوانی الان پلاک دستورش اجاره به شرط تملیکه
مشکل من اینه که الان نمیتونم تعویض پلاک کنم
و مشکل بزرگ تر
سه بار نامه فک رهن از سه نمایندگی ایرانخودرو گرفتم و این ماشین از رهن خارجه و هیچ بدهی نداره فقط از این اجاره به شرط تملیک خارج نمیشه حتی دوبار من به ناجا هم مراجعه کردم فایده ای نداشته
خواهشمندم متن رو با دقت بخونید و بگید چیکار کنم که مشکلم حل بشه و ماشینم رو تعویض پلاک کنم
تشکر از همه کسانی که بنده رو راهنمایی میکنن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مستندات و مدارک شما بررسی گردد