مشاوره حقوقی رایگان - سلام. بنده 14 سال و سه ماه سابقه دارم و به علت اعزام نشدن به ماموریت دادگاهی شدم

سلام. بنده 14 سال و سه ماه سابقه خدمت در ارتش را دارم و به علت اعزام نشدن به ماموریت دادگاهی شدم و خودم دیگر علاقه ای به به خدمت ندارم اگر با همین سابقه اخراج شوم ایا چیزی بهم تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اخراج شوید صرفاً حقوق مرخصی استحقاقی استفاده نشده شما به همراه ، کسور بیمه و بازنشستگی که از حقوقتان کسر شده است از محل صندوق بازنشستگی و بیمه نیز پرداخت خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید سوابق شما ب سی سال برسد و یا درخواست بازخریدی کنید و سوابق خود را در صورت جانشینی بخرید که البته در نظام ارتش شرایط خاص خود را دارد