مشاوره حقوقی رایگان - ذکر دسترسی اختصاصی به حیاط مشاعی

سلام آپارتمان ما در طبقه همكف هست و ورودی حياط از اتاق خواب ما هست و از اول همينطوری ساخته شده و استفاده از حياط برای واحد ما هست ولی با توجه به اینکه در سند ، حیاط بعنوان بخش مشاعی است، باعث اعتراض بعضی از همسایگان جدید شده است . در صورتیکه ساختمان قدیمی بوده و به همین صورت ساخته شده است. لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا میتوان به اداره ثبت مراجعه کرد تا در سند ما بنویسند که دسترسی به حیاط فقط برای طبقه همکف مقدور است تا از اعتراض همسایگان راحت بشویم.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

آنها اگر اعتراض دارند باید شکایت کنند تا رسیدگی شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بهتر راهنمایی شوید پیشنهاد می شود می توانید تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی و مشاوره تلفنی برای راهنمایی دقیقتر است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فقط شما میتوانید از طریق درب خواب وارد حیاط شوید این حیاط علیرغم مشاع بودن فقط برای شما قابل استفاده است و کسی نمیتواند ممانعت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعتراض همسایگان وجاهت ندارد
و امکان اختصاصی نمودن نیز نمی باشد