مشاوره حقوقی رایگان - مختومه کردن پرونده

با سلام
بنده کم شنوا و عضو مددجوی بهزیستی هستم و به جرم زنا صد ضربه شلاق و 6 ماه کار در شهرداری محکوم شدم و با اینکه رضایت کامل از شاکی گرفته و توبه نامه استشهاد محلی به قاضی محترم داده شده و از طرفی قاضی اداره کل دادگستری طی یک نامه درخواست لغو مجازات به قاضی ذی صلاح ارسال شده است ولی متاسفانه با اینکه هیج شاکی خصوصی ندارم و طی دوسال از آن حکم می‌گذرد قاضی محترم که دستخط خودش را دارد رد صلاحیت و یا عدم تخفیف مجازات را نمی‌دهد. از شما سوال دارم آیا قاضی ذی صلاح اجازه مختومه کردن پرونده را دارد یا خیر؟؟ و اگر نباشد حذف 6 ماه کار در شهرداری رو هم میشه حذف کرد؟؟ و سوال دوم چرا قاضی برای اون شاکی که زنا انجام داده هیچ جرمی ثبت نکرده و حتی شلاق هم نخورده ولی برای بنده جرم اشد مجازات نوشته شده است این درست است؟؟ ضمنا این ماجرا در زمان مجرد بودن میباشد حال مستاجر و متاهل هستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

موصوع نیاز به بررسی بیشتر دارد