مشاوره حقوقی رایگان - درخت شراکتی

سلام خسته نباشید
من با فردی در سال 1395 شراکتی درخت زدیم زمین از من و درخت از آن شخص بود. در قرارداد ذکر شده 7ساله ما باید در سال 1401 درخت رو ببریم اما اون شخص قبول نمیکنه میگه تا پایان سال 1401 باید درخت باشه. ما بهشون میگیم درخت رو قطع میکنیم و خسارت میدیم اما قبول نمیکنن.
و تنها برگه دست آنها است.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
خیلی ضروری است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون موضوع در مورد طبیعت است اگر قراردادی فی مابین وجود ندارد، قاضی حکم به تخریب نخواهد داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک قرارداد شما خواهد بود و بر اساس قرارداد می‌توانید