مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حسابم جهت چک برگشتی

سلام و خسته نباشید.
در سال 95 بنده چکی به مبلغ پنج میلیون صادر کردم و این چک در سال 98 برگشت و شکایت شده ازش که حساب بنده به مبلغ پنج میلیون مسدود شده وبیشتر از پنج میلیون قابل برداشت هست از حسابم،رای صادر شده از دادگاه هم اینگونه میباشد که اجرای حکم نسبت به خواسته مطالبه وجه چک و محکومیت محکومیت مدنی حکم به پرداخت وجه نقد در تاریخ98/12/11 با ردیف فرعی 3 در شعبه 2 اجرای احکام حقوقی شورای حل اختلاف اصفهان ثبت گردید،لطفا بنده را راهنمایی کنید که باید چه بکنم و آیا فقط همان مبلغ را باید پرداخت کنم یا خسارت و دیرکرد هم باید بدهم و چگونه حسابم را باز و رفع سو کنم؟ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به رای دارد باید به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید