مشاوره حقوقی رایگان - شاهدان تایید ورثه و غیبت یکی از ورثه

سلام
خانواده ای چهار نفره متشکل از پدر و مادر و دو خواهر هستیم. خواهر بزرگ متاهل 40 ساله و خواهر کوچک 34ساله مجرد.
پدرم یک واحد آپارتمان و حساب بانکی و حقوق بازنشستگی دارند.
به دلایلی پدرم از ما خواستند تا اقوام را برای مراسم ایشان خبر نکنیم. میخاستم بدانم برای تایید وراث در انحصار وراثت میتوان همسایه ها رو به عنوان شاهد برد؟
خواهر بزرگم مدتهاست با ما قطع رابطه کرده اند و آدرسی از انها نداریم در مورد سهم ایشان چکار باید بکنیم؟چون میخواهیم تمام سهم قانونی خود را ببرند.
سوال اخر هم اینکه آیا از حقوق پدر به خواهر متاهل هم سهمی تعلق میگیرد؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام بله اشکالی ندارد سه نفر مطلع را می توان به دفترخانه جهت گواهی برد،از حقوق پدر به خواهر متاهل تعلق نمیگیرد،سهم خواهرتان را می توانید کنار بگذارید،برای اینکه حصر وراثت هم صادر شود در خصوص شناسنامه خواهرتان از اداره ثبت احوال استعلام می گردد پس شاید از آن طریق بتوانید ایشان را پیدا کنید.

یک وکیل

سلام. لزومی ندارد شهود حتما از فامیل باشند. کپی شناسنامه و کارت ملی خواهرتان را جهت صدور گواهی حصر وراثت به شورا تحویل نمایید و در صورت عدم دسترسی به رونوشت درخواست استعلام از ثبت احوال را نمایید. خواهر شما از حقوق پدر سهمی نخواهند برد و در مورد حساب بانکی بعد از پرداخت مالیات بانک سهم هر کس را به خودش خواهد داد و سهم خواهر شما تا زمان مراجعه در بانک باقی می ماند و در مورد آپارتمان چنانچه قصد فروش دارید باید از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه و فروش آپارتمان را نمایید