مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به سوابق مکاتبات قبلی کارشناس بدون کد رهگیری

با سلام . بنده قبلا یک گزارش کارشناسی را ارسال کردم کد رهگیری آن را الان ندارم آیا امکان دسترسی مجدد به نظریه خودم بدون کد رهگیری وجود داره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی موضوع را پیگیری نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. مسلما راهی جهت دستیابی خواهد بود از طریق همان شعبه ک نظریه کم ارشناسی را ارسال نموده اید پیگیری نمایید.