مشاوره حقوقی رایگان - قرار تامین از اموال بلامعارض

با سلام بنده بدهی به مبلغ 98 میلیون به شخصی بدهکارم و در مقابل بدهی تعهد تامه محضری به ایشون دادم و بعد از گذشت مهلت مشخص شده ایشون اقدام به قرار تامین خواسته از اموال بلامعارض کردن.مدت اعتراض 10 روز هستش.من باید چیکار کنم چه اعتراض و دفاعی کنم.من فقط یک خودرو دارم که باهاش کار می کنم.ممنونم از راهنمایی

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
ایشان بابت طلبش ازشما تامین خواسته گرفته تا اموالی راازشما پیدا کنه و توقیف کند .یک ماشین شماجز مستثنیات دین است و طبق ماده 65 قانون اجرای احکام مدنی میتوانید لایحه بدهیدو اعلام کنید که جز این ماشین که وسیله امرار معاشتان هست چیزی ندارید در اینصورت قاضی رفع توقیف از این خودرو را میدهد ولی مانع رسیدن اون طلبکار به حقش نیست ووی میتواند خسارت دیرکرد هم ازشما بگیره و حتی شمارا به زندان بیندازد شماهم میتوانیددادخواست اعسار دهید تا برایتان قسط بندی شود و اقساط را بپردازید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک تعهد ب پرداخت در مدت مشخص داده اید و ب ان توجه نشده به همین مورد اشاره کنید. ضمنا اعسار خود را ثبت کنید. و همینطور ب دادایی خود ک ماشینتان است و وسیله امرار معاش میباشد نیز اشارهکنید و خواهان پرداخت با لحاظ اقساط باشید