مشاوره حقوقی رایگان - چک حقوقی

من به مشتریم بار فروختم و اون یه چک دوماهه بمن داد.بعد از دوماه من چکو بردم به بانک گفتن که این چک تا ابد مسدوده نامه قضایی داره.نامشو آوردن .نوشته بود چک مفقود شده.
حالا سوالم اینه که اون مشتریم که چکو به نام من ثبت کرده و به دروغ به دادگاه گفته چک گم شده چجوری چک پاس میشه و باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

باید پیگیری قضایی نمایید و وابت کنید چک برای شما صادر گردیده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید علیه او طرح دعوا نمایید دعوای کیفری صدور چک از حساب مسدود