مشاوره حقوقی رایگان - چک حقوقی

باسلام خواهر من جهت معامله ای چکی را امضا کردن اما معامله صورت نگرفت چند وقت بعد همسر ایشان چک را ربود و بدون اینکه خواهرم متوجه شود با گوشی خواهرم چکی را به مبلغ 900 میلیون برگشت زد تا خواهرم را مجبور کند سه دانگ خانه اش را به او بدهد ما چطور میتوانیم ثابت کنیم کار کثیف همسر خواهرم را خواهرم وقتی متوجه شد چکش مفقود شده اعلام مفقودی کرد اما بعد متوجه شدیم دوماه قبل چک را ثبت کرده و از زمان اعلام مفقودی تا سررسید چک حدود دوماه بود با تشکر

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام با مشورت وکیل شکایت مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است مگر خلافش اثبات شود ایشان باید با توجه به باعلام مفقودی و شهادت شهود عدم ثبت چک و...را اثبات کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهران می تواند شکایت کیفری مطرح کند
تا زمانی که ادعای خود را ثابت نکند کاری نمیشه کرد و صرف ادعا کافی نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق اصل صحت اصل بر صحت معاملات است مگر آن که شخص مدعی مطابق قاعده البینه علی المدعی میتواند ادعای خود را اثبات کند و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصل بر صحت معاملات است ولی ایشان باید با توجه به باعلام مفقودی و شهادت شهود عدم ثبت چک و...را اثبات کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت سرقت و کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اقامه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه اصل بر صحت قرارداد است و خواهر شما تنها در صورت اقامه دعوا و اثبات حق قانونی خود می تواند موضوع را پیگیری نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود