مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

درود بر شما. خواهر من 4سال پیش جدا شده و دو فرزندش تحت سرپرستی خواهر من هستن حساب خواهرم برای چکهایی که شوهرش از دسته چک خواهرم داده مسدوده ایا خواهرم میتونه حساب دیگه ای باز کنه و یارانه بگیره و اینکه با توجه به زیر پوشش بودن خواهرم در دفترچه بیمه نیروی مسلح که مال پدرمه میتونه خودش و بچه هاشو از طریق کارت بانکی پدرم بعنوان سرپرست قانون زیر پوشش یارانه بگیران قرار بده ... چون خواهر و بچه ها تا حالا یارانه نگرفتن لطفا راهنمایی کنید ... سپاسگذارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید به پلیس 10 مراجعه و در سامانه رفاهی ثبت نام کند. حساب دیگری باز کند و یا با حساب بچه ها کار کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله / خیر شما باید از طریق پلیس 10 و سازمان هدفمندی یارانه ها درخواست یارانه را نمایید