مشاوره حقوقی رایگان - اجرای کابینت خونگی

من برای یه مشتری کابینت و کمد اجرا کردم به مبلغ 33 میلیون و فقط 15 میلیون پول گرفتم، اندازه های ماکروفر و هود به وسیله مشتری اعلام شد که پس از اجرای کار دیده شد که اندازه ها اشتباه ست و کوچیک اعلام کردن، با تمام این تفاسیر رفع نقص شد و کار تحویل شد.
مابقی حساب هم که مانده مشتری حاضر به پرداخت نیست.
جواز ندارم قرارداد هم ننوشتم و فقط دلی صحبت کردم
آیا به این پول من میتونم برسم یا قید پول رو بزنم؟
مرسی

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یک استشهادیه تهیه کنید اشخاصی که شاهد صحبت ها و قول و قرار شما بودند شهادت بدهند . اگر شاهد هم ندارید تنها راه سوگند دادن ایشان است. دادخواست مطالبه وجه بدهید.