مشاوره حقوقی رایگان - برگ کمپانی سفید به نام شرکت

سلام و عرض ادب همگی تشکر از وکیل هامون. منو پسر همسایمون که رفیقمه سال 99 دوتا موتور سیکلت صفر کیلومتر اقساطی خریدیم از مغازه موتور فروش ها فروشنده واسه قولنامه نوشتن شناسنامه کارت ملی سفته هاشو گرفت.
واسه قولنامه منم همینطور قولنامه هامونو نوشتیم تموم شد فروشنده گفت قولنامه و مدارک هاتون پیش من میمونه میفرستم شرکت براتون سند کمپانی صادر کنه به نامتون سند سبز قطعی رو هم به نامتون میزنه بگیرم از شرکت قسط هاتون تموم شد همه مدارک هاتونو یکجا بدم تسویه کردیم قبل عید 99پول سند هم دوباره گرفت هزارتا دروغ گفتنش تا یک ماه پیش بهونه میاورد شرکت سند نزده الان میگه دستتون به هرجا درازه برید بزارید نمیدم همچی بهتون فقط یه برگه تردد شهری ب اسممون داده مهر امضاش هست پولهای واریزی ب حساب خودش فیش هامونم داریم ما چیطوری ب سندمون برسیم اجرتون با امام زمان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه مبایعه نامه ندارید شما باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند را اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو است. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بعد از اثبات مالکیت دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از اثبات مالکیت دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست اثبات مالکیت والزام به تنظیم سند را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول دادخواست اثبات مالکیت باید ارایه دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی ثبت نمایید