مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به اعسار

سلام
خسته نباشید
اگر شاکی پرونده نسبت به پیش قسط اعسار که توسط قاضی تعیین شده اعتراض کند تکلیف چیست?

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " اگر حکم صادر و قطعی شده هیچ اعتراضی پذیرفته نیست .

یک وکیل

با همکارم هم نظر هستم

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر قطعی باشد اعتراض محکوم بهرد و اگر هنوز قطعی نیست مشمول رسیدگی در تجدید نظر

پرسشگر :

اگر پیش پرداخت اعسار واریز شود و شاکی پرونده اعتراض کرده باشد زندانی ازاد میشود?
با توجه به این که واریز بعد از حداقل 45 روز از صدور حکم انجام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
اصولا به تجديد نظر ارجاع خواهد شد ممکن تایید یا رد یا کم و زیاد شود.....