مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از منابع طبیعی چگونه است؟ دادگاه ویژه لازم است شکایت شود؟

یک زمین زراعی داریم و شرکت نفت ان را تخریب نموده است و از دادن خسارت به دلیل اینکه زمین در نقشه قدیمی منابع طبیعی است امتناع می ورزد و دارای نسق زراعی می باشیم. نحوه خارج شدن از نقشه منابع طبیعی چونه است؟؟؟
چگونه خسارت را از شرکت نفت بگیریم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زمین شما دارای نسق زراعی است می توانید علیه شرکت نفت دادخواست مربوطه را تنظیم و درخواست مطالبه خسارت به نرخ روز را مطالبه نمایید درهر صورت در زمان رسیدگی از اداره منابع طبیعی موضوع استعلام خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. پرونده زمینهای منابع طبیعی
پرونده تخصصی است شما باید حسب مورد دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی یا دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 را اقامه نمایید تماس بگیرید 09171131543

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 را اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به رای کمیسیون ماده 56 اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید علیه شرکت نفت دادخواست مربوطه را تنظیم و درخواست مطالبه خسارت به نرخ روز را مطالبه نمایید