مشاوره حقوقی رایگان - سهل نگاری اداره کار

سلام و خسته نباشید، من به مدت 2سال و 3ماه در اژانسی کار کردم ک اداره بیمه از فروردین 98 برای من بیمه رد کرد ، اما کارفرما بعضی از ماه ها را 5 روزه رد میکرد ، من شکایت خود را تحویل اداره کار دادم ، اما مدرک کافی برای تحویل نداشتم در صورتی ک تمامی مدارک توسط کارفرما مفقود شده است،اما اداره کار فقط حق سال اخر را به من داده است ان هم نه کامل
میخواستم بدونم چگونه میتوانم اداره کار را مجاب کنم ک بیشتر تحقیق کند؟

پاسخ ها :

رد نکردن کامل بیمه کارگر اداره کار