مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کمیسیون ماده صد شهرداری

بنده به دیوان عدالت اداری از کمیسیون ماده صد شهرداری شکایت کرده ام (از دست شخصی ثالث).
این شخص حکمی از رد شکایت من در دست دارد (از دادگاه عمومی).
اگر این شخص ثالث حکم را در اختیار شهرداری قرار دهد آیا شهرداری می تواند از این حکم بر علیه من استفاده کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام به کمیسیون ماده صد در خصوص رای صادره خواهد بود و بنظر نمی رسد که حکم دادگاه عمومی در این مساله موثر باشد مگر آنکه حکم به خود اختلاف مربوط باشد.