مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع

با سلام . چندین روز قبل با من تماس گرفتند و اعلام کردند که در قرعه کشی عتبات عالیات برنده شده اید . جهت پرداخت جایزه نقدی شماره کارت و کد ملی بنده را گرفتند و از کارت های بنده چندین میلیون تومان به صورت کارت به کارت برداشت کردند . چنانچه کارتی که پول از کارت من به آن کارت به کارت شده است به نام شخص کلاهبردار نباشد و کلاهبردار با مدارک سرقتی و یا با مدارکی که پیدا کرده است به نام شخص دیگری حساب باز کرده و کارت گرفته باشد و یا به هر طریقی کارت عابر بانک شخص دیگری را به دست آورده باشد و پس از واریز شدن وجه به کارت آن شخص کلاهبردار وجه را برداشت نماید و این شخص در جریان کلاهبرداری نباشد . چنانچه اقدامات پلیسی و قضایی به عمل آید و شخص کلاهبردار پیدا نشود و فقط شخص صاحب حساب که کارت عابر بانک به نام او می باشد دستگیر شود . آیا بنده می توانم وجه را از وی مطالبه نمایم و طبق قانون تکلیف این شخص چیست . از وکلای محترم سپاسگزارم .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با حساب شخص دیگری کلاهبرداری کرده باشد و آن شخص نیز بی اطلاع باشد در نهایت باید به کلاهبردار رجوع کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و تماس تلفنی خواهدبود