مشاوره حقوقی رایگان - حجاب

منودوستمویبارپارسال گرفتن براحجاب وازمون تعهدگرفتن حالاامروزدوباره گشت باون گرفتنمون ولی فقط اسموفامیلوکدملی ونام پدر ازمون گرفتن وفهمیدن که سوپیشینه داشتیم هیچی بهمون نگفتن ورفتن حالاچه اتفاقی می افته وبرای خروج ازکشورمهمه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید