مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در قسمت مشاع ساختمان

سلام آپارتمانی قولنامه ای خریداری کردم که سازنده یکسال دیر تحویل داد آپارتمان رو بعد از تحویل متوجه شدیم که در قسمت همکف ساحتمان که قسمت حیاط و مشاع ساختمان هست یک سوییت رو ساختن.همسایه ها بهش فشار آوردن به خاطر کسری پارکینگ واحد خودش تخریبش کرد.حالا بعد از گذشت چند ماه سازنده میگه شما به من ضرر زدید و باید خسارت خراب کردن این سوییت رو بهم بدید. لطفا راهنمایی کنید چه کاری میشه انجام داد.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر وجاهت قانونی ندارد اگر ادعایی دارد از طریق دادگاه وارد شود.