مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مبتنی بر مشارکت در سود و زیان

با سلام خدمت کلیه وکلای محترم
قرارداد کاری دو نفره ای با یک طلا فروش انجام داده ام که طبق مفاد قرارداد مقداری طلا در اختیار نامبرده قرار دهم و بعد از مدت 3 ماه نامبرده مقداری طلا به اینجانب برگرداند
سوال بنده این است که با توجه به اینکه جهت جلوگیری از ربوی بودن معامله عبارت مشارکت هر دو طرف در سود و زیان در قرار داد درج شده است حال چنانچه در روز موعود نامبرده خود را متضرر قلمداد کند در صورتی که با توجه به قیمت طلا خلاف ادعایش ثابت شود برای احقاق حق چه راهکاری وجود دارد .؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً در این خصوص با ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری موضوع احراز خواهد شد